fbpx
Loading...

Evenementen

/Evenementen
Evenementen 2020-02-28T17:01:07+01:00

Evenementen:

Open dag
Om alle inwoners van Oisterwijk en de stoomliefhebbers uit verre omstreken mee te laten genieten van de vorderingen die wij maken, organiseren wij regelmatig open dagen.

************************************************************************
Op zondag 15 september 2019 was er weer een open dag

Mede dankzij alle aanwezige vrijwilligers was deze Open Draaidag weer een groot succes. Ook dankzij een aantal dames die hun hulp hadden aangeboden bij het poetsen en smeren/beleggen van de broodjes.

De hele dag door waren er bezoekers. 385 Personen zijn er geteld. Ook de financiële opbrengst was leuk en helpt weer een aantal projecten te ondersteunen.

************************************************************************

Opendag april 2019

De heer Hartjes heeft van deze dag een mooie collectie foto’s gemaakt.

Stoomweekend
Met het succes van het stoomweekend in 2012 nog in onze gedachten, organiseerden wij samen met enkele andere Oisterwijkse organisaties op 12 en 13 september 2015 wederom een groots stoom-evenement. Dit weekend stond bol van activiteiten die iets te maken hebben met industrieel erfgoed en roerend- en onroerend materieel; met de KVL als middelpunt en het Brabantse spoornetwerk en het Oisterwijkse station als verbinding; met een reusachtige stoomtrein, een keur aan stoommachines en uiteraard onze blinkende trots, de Oisterwijkse Stoommachine.

Foto’s en films kunt u hier vinden en als we weer zo’n evenement organiseren leest u er hier over!