fbpx
Loading...

Sponsoren

/Sponsoren
Sponsoren 2022-08-25T10:49:26+02:00

Sponsoren

Naast het vrijwilligerswerk, zijn er ook financiële middelen en materialen nodig om het beoogde resultaat te kunnen halen. Wilt u ook graag een steentje bijdragen?

Van de eigenaar (Polimeks) krijgen we ieder jaar een behoorlijke financiële bijdrage, daar kunnen de vrijwilligers heel wat voor doen. Polimeks helpt niet alleen financieel, ze denken ook mee over de toekomst en zijn oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van de vrijwilligersgroep.

U kunt de Stichting Stoommachine Oisterwijk financieel steunen. Al het geld wordt gebruikt voor het herstel van de stoommachine en het bekender maken van de historie onder het brede publiek. Elke bijdrage is welkom op rekeningnummer NL75 RABO 0112986730 t.a.v. de Stichting Stoommachine Oisterwijk. De stichting heeft de culturele ANBI status.

Financiële steun aan de Stichting heeft ook fiscale voordelen voor U.

Weet u wat uw fiscale voordelen kunnen zijn als u doneert aan de Stichting Stoommachine Oisterwijk?

  • Voor Particulieren: Klik hier
  • Voor BV’s: Klik hier
  • Voor IB ondernemers: Klik hier

Voor uitleg over ANBI verwijzen wij u graag naar de site van de belastingdienst: Klik hier om naar de site van de belastingdienst te gaan

Overhandigt u liever persoonlijk een bijdrage, of wilt u als bedrijf sponsor worden? Neemt u dan contact op met ons bestuur.

Dankzij onderstaande bedrijven en organisaties kunnen wij blijven draaien. Als u op de naam van de sponsor klikt komt u op de internetsite van dat bedrijf terecht.

  • Polimeks ondersteund de vrijwilligers op vele manieren. Niet alleen financieel, maar ze denken ook mee over de toekomst.

Hoogendam

  • Hoogendam Compressoren heeft een compressor beschikbaar gesteld en deelt zijn kennis in het persluchtproject.

Speedliner

  • Speedliner voor het beschikbaar stellen van hun diensten (transport van o.a. compressoren).
  • Van Zelst droeg bij door het beschikbaar stellen van de aandrijfmotor.
  • Oisterwijk Nieuws voor alle ondersteuning op gebied van communcatie.